-

 ABOUT

Écht, tot in elke vezel van ons lichaam, gelukkig zijn. Volgens mij is dat waar wij allemaal, al dan niet onbewust, naar verlangen. Het gevoel niet te kunnen wachten totdat de nieuwe dag begint, omdat je dat mag doen waar je blij van wordt en jij jouw talenten optimaal kunt benutten. Het gevoel van betekenis te kunnen zijn, een verschil te kunnen maken en mensen te kunnen inspireren. Het er voor anderen te kunnen zijn.

Het hebben van fijne relaties is een belangrijk onderdeel in het leiden van een gelukkig leven. En de relatie die wij met onszelf hebben, is dat ook. Want échte verbinding in relaties en het leven, vraagt om echte verbinding met jezelf. Vol liefde kunnen geven. Aan anderen, maar vooral ook aan jezelf. 

En waar het geven aan anderen, ons werk en onze business, zo als vanzelfsprekend voelt, voelt het geven aan onszelf, vaak nieuw en onwennig. Dat hebben de meesten van ons namelijk nooit geleerd.

Denk er maar eens over na. Bijvoorbeeld het geven van complimenten. Hoe vaak heb jij iemand tegen een ander horen zeggen 'wauw, wat knap!' of 'wauw, wat heb je dat goed gedaan!' en hoe vaak heb je iemand tegen - of over - zichzelf horen zeggen 'wauw, ik ben echt trots op je!' of 'zo, dat heb ik goed gedaan!'? Hoogstwaarschijnlijk heb je bijna nooit iemand zichzelf horen complimenteren. 

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Toch?

Ik ben allergisch voor deze zin. Ten eerste, wie bepaalt er wat 'normaal' is? En ten tweede, is het juist ontzettend belangrijk om volledig jezelf te kunnen en durven zijn, om trots te zijn op jezelf en om jouw successen te (durven) vieren.

De relatie die jij met jezelf hebt is de énige relatie waar jij volledig, voor de volle 100 procent, invloed op hebt en jij bent de enige persoon waar jij dag en nacht mee samen bent. Dus hoe zonde zou het zijn om er niet bewust voor te zorgen dat het ook gelijk de meest fijne, voedende en liefdevolle relatie is die jij hebt? 

Ik weet uit ervaring dat het werken aan jezelf, jouw geluk en de relatie die jij met jezelf hebt, dé sleutels zijn tot het leiden van een gelukkig leven. Dat weet ik omdat ik gelukscoach ben, maar ook omdat ik het zelf heb mogen ervaren.

Ik ken de beide kanten van de medaille.

Ik weet hoe het is om niet van jezelf te houden, om streng te zijn voor jezelf, om te verlangen naar de bevestiging van anderen en om het geluk en het succes altijd maar buiten jezelf te blijven zoeken. Ik weet hoe het is om keihard te werken en om te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. En ik weet hoe het is om zielsveel van jezelf te houden, om super gelukkig te zijn, om jezelf en jouw behoeften minstens net zo belangrijk te vinden als hen waar je van houdt en om diep van binnen te voelen dat jij meer dan goed genoeg bent. Ik weet hoe het is om volledig jouw eigen koers te varen en om daarin het echte geluk te vinden.

And let me tell you, I would choose the latter over the first at any second of any day. 

Jij bent al ongelofelijk succesvol, maar het échte succes...dat komt wanneer jij  niet alleen jouw business en jouw dierbaren, maar vooral ook jezelf, jouw behoeften, jouw geluk en de relatie die jij met jezelf hebt, gaat prioriteren.

En ik doe niks liever dan jou daarbij helpen!

 

Wat mij het beste omschrijft?

  • Ik ben ontzettend warm en liefdevol
  • Ik zie jou en ik vind het fantastisch om er samen met jou voor te zorgen dat jij mag ervaren hoe het voelt om écht gelukkig te zijn.
  • Serieus. Jouw journey neem ik heel erg serieus. Ik wil dat jij mag voelen hoeveel fijner het leven is wanneer jij jezelf en jouw behoeften minstens net zo serieus gaat nemen als (de behoeften van) jouw business en jouw dierbaren. En daar ga ik, hopelijk samen met jou, dan ook volledig voor!
  • Gastvrij! Gastvrijheid zit in mijn bloed en ik doe niks liever dan het verwennen en blij maken van anderen en het zorgen voor een gezellige en fijne sfeer. Zo is een dag met mij niet alleen enorm waardevol en inzichtgevend, maar ook een echt self-care moment.

'Wauw, Albertine. Ik denk niet dat jij beseft hoe powerful jij bent en hoeveel jij met jouw prachtige energie voor anderen kunt betekenen. '