-

FAQ

1. Hoe weet ik of een coachingsdag iets voor mij is?

Wanneer jij mijn verhaal, of deze website, hebt bekeken, je voelt een klik en iets in jou zegt dat dit zomaar iets voor jou zou kunnen zijn, dan ben ik ervan overtuigd dat wij een match zijn. Mocht je toch nog twijfelen, stuur dan even een berichtje naar contact.afavourite@gmail.com, dan plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

2. Met wie werk jij samen?

Ik werk samen met ondernemende vrouwen die keihard werken en heel graag voor anderen zorgen, maar die daarin ook echt meer ruimte voor zichzelf mogen creëren. Vrouwen die op professioneel vlak precies weten wat ze willen en daar ook volledig voor gaan, maar die qua zelfliefde, zelfzorg en het nastreven van het duurzame, persoonlijke geluk, nog wel wat stappen mogen en willen zetten.

Dit zijn echt de vrouwen waar mijn vuurtje van gaat branden en die ik heel graag help!

3. Wat gaat het mij brengen om te investeren in zelfliefde, zelfzorg en de relatie die ik met mezelf heb?

Het gaat je ALLES brengen. Oprecht, investeren in jouw business en jouw dierbaren is ongelofelijk belangrijk, maar investeren in jezelf en jouw geluk is minstens net zo belangrijk. Wanneer jij namelijk energiek en gelukkig bent, dan kan je veel meer geven. Aan jouw business én aan jouw dierbaren. En daarnaast is jouw leven dan ook nog eens veel leuker, want succesvol zijn is fantastisch, maar pas wanneer je daar ook echt van kunt genieten en jij jezelf en jouw successen kunt vieren, zal je ervaren wat 'succesvol zijn' écht betekent.